Co-werkingen

Het ontwikkelinsginstituut

Het unieke kenmerk van het Ontwikkelingsinstituut ligt in de combinatie van methodische degelijkheid en maatschappelijke bewogenheid. Zij staan ervoor om coaches met een kwaliteitslabel op de markt te brengen die authenticiteit en methodiek weten te combineren.

Randstad Professionals
Voor het uitvoeren van HR analyses werk ik samen met Randstad professionals.
Kmo-bedrijfsleiders werken vaak dag en nacht gepassioneerd om hun zaak succesvol te maken. En dan blijft er wel eens weinig tijd en energie voor een uitgewerkt personeelsbeleid. Randstad Professionals HR doorkruist de Vlaamse provincies om zaakvoerders te tonen hoe hun personeelsbeleid te verbeteren.

Usofia: Coaching voor innerlijke rust

In haar 20-jarige loopbaan deed Sophie ervaring op in uiteenlopende functies. Na 11 jaar als IT-consultant in diverse (internationale) projecten werd het duidelijk dat vooral het werken met mensen haar aansprak. In 2014 richtte zij daarom Usofia Coaching op.

Als persoonlijke coach begeleidt zij nu particulieren die verandering willen in hun loopbaan of in hun leven. Als bedrijfscoach begeleid ze zowel individuen, teams als organisaties in hun werkomgeving. Sophie werkt volgens de Ontwikkelingsgerichte Benadering en binnen het TEAL-paradigma.


Indy Horses: training van paarden
Indy Horses heeft als doel om paarden te trainen en desensibiliseren op een stressvrije manier en mensen te coachen met het paard als spiegel. Zo streven zij naar een optimaal evenwicht tussen paard en mens om ze zo dichter bij elkaar en zichzelf te brengen. Dit maakt de paarden van Indy Horses ideale partners voor Hippo-coaching & Hippo-therapie.